Atlantis, the Palm lancerer nye ressourcer til handelspartnere

Atlantis, the Palm launches new resources for trade partners

Atlantis, Dubai støtter handelspartnere mere end nogensinde før med destinationsresorternes første dedikerede online ressourceside.

Oprettet eksklusivt til rejsehandelspartnere, tilbyder platformen et omfattende udbud af værktøjssæt, brochurer og nyttige oplysninger, alle tilgængelige til download på et brugervenligt mikrowebsted, der er placeret på Atlantis' hovedwebsted.

Atlantis, Dubais onlineressourceside gør det nu nemmere end nogensinde for rejsebranchen at holde sig opdateret på feriestedets seneste nyheder og udviklinger, ligesom den tilbyder en bred vifte af kort, fakta, brochurer og faktaark ved at klikke på en knap.

Dette bliver et transformativt år for Dubais førende destinationsresort.

Samtidig med at fokus på kundernes behov og krav bevares, vil Atlantis, Dubai fortsætte med at udvikle sig og sikre, at enhver gæsteoplevelse er unik, uanset om det er et gentagelsesbesøg eller det første besøg i Atlantis.

Atlantis, Dubais onlineressourceside vil holde handelspartnere opdateret på denne rejse, inklusive opdateringer om lanceringen af ​​Atlantis, Palms søsterejendom Atlantis, Royal, i fjerde kvartal.

Derudover vil mikrosiden levere alt fra printbare brochurer og faktaark til interaktive kort over Atlantis Aquaventure, da det fortsætter sin udvikling til at blive en af ​​de største vandlande i verden og Dubais første vandbaserede forlystelsespark ved årets udgang. .

Atlantis, Dubais onlineressourceside opdateres også regelmæssigt med resortets løbende sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, samt det omfattende program på plads, der holder gæsternes sikkerhed på forkant.


Indlægstid: 28. maj 2021
  • Tidligere:
  • Næste:
  • Få detaljerede priser